I oktober kan du få ét af SOLHEIMs NYE produkter gratis, når du tilmelder dig vores vores klassiske onlineforløb!

 

https://www.elinsolheim.dk/blog/blog/dit-liv-din-krop

[

Feb 21 / Elin Solheim

Dit liv – din krop!

Write your awesome label here.

Mange af os tror{COMMA} at online træningsforløb kræver en disciplin vi ikke har i os

Jeg vil heller sige{COMMA} at det kræver noget af os{COMMA} der laver dem. 


Forleden startede jeg selv et online forløb i et emne{COMMA} som jeg skal lære mere om.

Jeg gik i gang med at finde hoved og hale i hvad jeg havde købt{COMMA} og hvor jeg skulle klikke for at komme i gang med det program jeg havde købt{COMMA} og så gik det op for mig:
Drag to resize
Det ER svært at lave gode{COMMA} velfungerende online forløb!

Med SOLHEIMs onlineforløb har jeg fra start været tro mod følgende principper:

  • Det skal være nemt at starte{COMMA} og nemt at følge (jeg ved godt hvor lidt overskud jeg selv havde i en hverdag med små børn)
  • Du skal ikke tænke over hvad du skal træne{COMMA} men bare klikke ”play” og følge med i træning der allerede er nøje udvalgt og sammensat (jeg ved{COMMA} at det der gør det nemt for mig selv at træne{COMMA} er dette: Det skal være Plug´n play).
  • Du skal have det “ind med en teske”{COMMA} altså så du 100% får at vide hvad du skal fokusere på mens du træner (jeg ved fra mig selv{COMMA} at det bliver nemt at træne når jeg ikke selv skal opfinde den dybe tallerken).
  • Du skal have fået mere overskud og være mere rolig{COMMA} efter træningen (jeg ved at små børn betyder for lidt- og for afbrudt søvn{COMMA} og at træning ikke skal tæske kroppen{COMMA} men opbygge både styrke{COMMA} ro og mere overskud til at være i mit liv bagefter. Og det især{COMMA} hvis jeg skulle træne efter børnene var puttet og bagefter selv i seng)
  • Du skal kunne lave din træning på mindre end 30 minutter{COMMA} og helst på et kvarter (jeg ved at jeg finder tid til at træne{COMMA} når det gøres muligt at gribe muligheden på et kvarter eller 10-20 minutters ledig tid i løbet af dagen eller aftenen)

Man behøver hverken være vild med teknik eller digitale løsninger for at blive vild med det{COMMA} som et online træningsforløb kan give dig.

Mange frygter at det personlige og individuelle vil forsvinde med et online forløb. Og man skulle måske også tro{COMMA} at jeg som har udviklet SOLHEIMs online træningsunivers selv er vild med digitale løsninger. Det er jeg faktisk ikke. Men digitale løsninger kan noget som individuelle konsultationer ikke kan – og det er{COMMA} at det altid er tilgængeligt!
Jeg ser desuden{COMMA} at jeg har utroligt mange og varierede muligheder for at hjælpe dig til at tilpasse forløbet til dine individuelle{COMMA} endda måske særlige behov. Det gør jeg både ved at følge alle spørsmål op tæt og dybdegående{COMMA} både i lukket online forum på facebook{COMMA} via mail{COMMA} via skype med kamera{COMMA} og via indholdet i online forløbet. Det betyder virkeligt meget for din lærling af nye bevægelsesvaner og ny kropslig styrke{COMMA} at du får lige præcis nok vejledning til at lave egenkontrol når du træner selv hjemme{COMMA} og at du nemt kan få direkte svar på spørgsmål ved behov.

Passer dette på dig?

  • Tænker du{COMMA} at den træning du altid før har lavet{COMMA} eller den som ”alle andre laver” er det eneste som er godt nok{COMMA} eller effektivt nok – og at du lige så godt kan lade være{COMMA} hvis du ikke får trænet den fulde time du plejede?
Du vil opdage{COMMA} at de 15 minutter du får gjort på gulvet hjemme – kan være det{COMMA} der gør den store forskel for resten af din dag. Og jeg vil også sige: Det udgør den store forskel for resten af dit liv .
  • Er du typen der tror{COMMA} at du kun får trænet hvis du gør det sammen med andre{COMMA} men tiden det tager at komme derhen{COMMA} er der ofte ikke? 
I SOLHEIM ved vi at det at træne selv hjemme{COMMA} fokuseret og uden ydre forstyrrelser{COMMA} uden ”konkurrence-mentalitet” når du træner sammen med andre{COMMA} netop kan gøre dig i stand til at bedre mærke{COMMA} hvad din krop har brug for i din træning. Og gøre{COMMA} at du mærker hvad der fungerer for din krop{COMMA} og hvad der rent faktisk føles godt. Og det giver dig lyst til mere.
  • Har du som de fleste af os en ambition om at leve sundere{COMMA} spise mere grønt og træne mere? 
Det sværeste er faktisk ikke at følge en diæt eller en bootcamp for en periode{COMMA} men at fastholde indsatsen. I SOLHEIM lærer vi dig at fastholde en tilpas mængde træning og bevægelse som kan justeres til din dagsform og livets koldbøtter. Det er bæredygtighed der vil noget.

Hvad er 100 % for dig?

Jeg siger absolut ikke{COMMA} at 100 % er at træne hver dag{COMMA} altid.

100 % hos SOLHEIM er{COMMA} at etablere en praksis for bevægelse og træning der passer til DIT LIV og til DIN KROP. Du definerer selv hvad der er dine 100% – men jeg viser dig vej.

Derfor er alle kvinder{COMMA} alle kroppe og alle mere eller mindre slappe morkroppe velkommen hos SOLHEIM!
Du finder mig{COMMA} og alle de andre kvinder her:
Drag to resize
PS!
På min youtube kanal kan du se mange kortere instruktioner i nogle af de basis principper der gør{COMMA} at din krop med ganske få justeringer får mere ud af både din træning og dine hverdagsbevægelser.
Blandt andet bækkenet er centralt for ALT hvad du foretager dig med din krop{COMMA} enten du har født eller ej.
Se mere her:
Write your awesome label here.

]